Thursday, February 14, 2008

AMASRA-KURUCAŞİLE AĞUSTOS 2006
Kuzenimin düğünü için kurucaşile ye davetliyiz.Yaz işler yoğun Simoneyi işlerin başında bırakıp Adrianla düştük yollara.Yaklaşık 1700 km yolu otobüsle gidip geleceğiz.


Otobüs yolculuğu oldukca keyifli gecti ikimiz için.İzmirden saat 16.00 gibi cıktık.Sabah 8.00 de Kurucaşiledeydik.Adrian ilk defa Babannemi gördü.



Öğleden sonra biraz uyumaya calıştık ama Adrian heyecanlı akşama düğüne gideceğiz diye.Akşam düğünde 21.00 gibi kucakta uyuya kaldı.



Ertesi gün kendimizi Karadenize bıraktık.Tekne ile dolaşdık.Denize girdik.Adrian tekneyle dolaşırken teknenin dümeninden hiç ayrılmadı.





Denizden gördüğümüz kapısuyu sahili gercekten güzelliği ile görülmeye değerdi.Ama sonradan buraya gidince bu güzelliğin içinde lokantaların temiz olmaması düş kırıklığı yarattı.Kurucaşile belediyesinin el atması gerekir diye düşünüyorum


Ertesi gün Adrianla Amasraya gittik.Buraya daha önce Simoneyle 2 kere gelmiş ve çok sevmiştik.

Adrianla Amasra sokaklarını gezdik.Cekiciler çarşısına girdik.Burası ahşap el yapımı eşyaların satıldığı küçük bir çarşı.Buradan Adrian annesine hediye beğendi.


Kalacak yer bulmakta zorlandık.Ev pansiyonculuğu çok gelişmiş olmasına rağmen Ağustosda yer bulmak zorlaşabiliyor.En sonunda bir otelde ikimiz için 60 YTL ye zor yer bulabildik.Amasra ya gelince tabiki balık yemeden olmaz.Sahildeki bütün restoranlar güzel balık pişiriyorlar.Biz Adrianla Canlı Balık restorant da oturduk.Gercekten herşey çok lezzetliydi.
Döndüğümüzde evimizde Adrianın 4. yaş gününü kutladık