Monday, July 13, 2009

ROCK-A ÖZDERE
Gecen sene Dikilideki Rock-A ya gidememiştik.Bu senekine hazırız.Simone ile Adrian yaz tatili yurt dışındalar.Bende arkadaşım Servete gidelimmi diye söyledim.Servet hemen bende cadır dedi.Gündüzden cadırımız kurduk.



3 gün boyunca ceşitli gruplar sahne aldı.Hava sıcaklığı 40 derecnin üstünde.Sabahları uyanınca ilk işimiz yüzmek oldu.Bira ve şarabın su gibi satıldığı bu festivalde 3.5 tl ye serinlemek için devamlı bira içtik.

Yıllardır Özderen geceriz bu kadar güzel çam ağaclarının altında bu koyu hep es gecmişiz.Bu güzel yere artık sık geliriz diye düşündük.






Daha önce internetten takip ettiğim Boğaziçi üniversitesi anarşist gurubu %52 sitesi uzun süredir aktif değil.Ama onlara benzeyen İzmirli anarşistlerin kurduğu Alakasızlar.org ile burada tanıştım.Fikir olarak çok benzerliklerimiz var.Artık internet üzerinden takip edeceğim.


Bu festival ilk seneye göre oldukca kan kaybetmiş.Ama yinede sahip cıkmak gerekir.Biz çok eğleniyoruz.Cadır keyfinide cıkarıyoruz.İlkindede bizimkiler son gün yetişebilmişlerdi.Umarım bundan sonrakilere hep beraber katılırız.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home